id MainLeft
Vrijdag 22 Januari 2021
 id MainRight
Home
Vakantieweer
Lastminutes
Zonvakanties
Stedentrips
Wintersport
Kampeervakanties
Fietsvakanties
Beauty & Wellness
Culinair Weekend
Vliegtickets
 
Vakantiespotters.nl, de plaats waar je alles vindt voor je vakantie. Je moet er maar op komen!
Onze partners:
Vakantiespotters.nl - Disclaimer
Privacy
Vakantiespotters.nl respecteert uw recht op privacy. Vakantiespotters.nl verzamelt persoonlijke gegevens bij de registratie voor de nieuwsbrief of bij het al dan niet intekenen op een commerciŽle actie. Vakantiespotters.nl maakt ook gebruik van 'cookies'. 'Cookies' zijn klein informatiebestanden die bewaard worden op de harde schijf van uw computer om het gebruik van onze website te vergemakkelijken.

Uw gegevens kunnen door Vakantiespotters.nl verwerkt worden voor volgende doeleinden:

i)(Directe) Marketingdoeleinden
ii)Interne doeleinden (meer bepaald bezoekersanalyse, gebruikersprofilering, etc.)

Daar wij vertrouwelijk omgaan met uw gegevens stellen wij deze niet ter beschikking aan derden. Bovendien heeft u te allen tijde een recht van inzage en correctie. Elke persoon die zijn identiteit bewijst, heeft het recht om kosteloos toegang te vragen en te verkrijgen tot zijn/haar persoonsgegevens. Daarenboven kan deze persoon te allen tijde de verbetering van deze gegevens vragen. Het verzoek tot toegang of wijziging van persoonlijke gegevens moet worden gericht per post met bewijs van identiteit aan Vakantiespotters.nl, Koning Albertlaan 15, 9840 De Pinte, BelgiŽ.
Als u vindt dat onze website niet in overeenstemming is met het hier beschreven privacy-beleid en de geldende wetgeving, gelieve ons dan te contacteren per post of via het adres info@vakantiespotters.nl

Disclaimer
Vakantiespotters.nl (Mali Media Group BVBA) heeft met grote zorg en naar beste vermogen de informatie op haar site samengesteld. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg wordt ingevoerd, kan bij het overnemen van gegevens of door technische storingen en andere omstandigheden fouten in de gegevens ontstaan of gegevens onvolledig overkomen. Mali Media Group BVBA aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid en is van mening dat gebruik van verkregen informatie voor eigen risico is. Bezoekers van de site zijn zelf verantwoordelijk voor de keuzes die zij maken naar aanleiding van een bezoek aan www.vakantiespotters.nl.

Copyright
Alle publicaties van Vakantiespotters.nl (Mali Media Group BVBA) zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, internet of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Mali Media Group BVBA.

Binnen 1 dag
Binnen 3 dagen
Okt. Toppers


  Contact - FAQ - Adverteren? - Vacatures - Disclaimer - Links 

International websites Mali Media Group: www.vakantie.be Belgium www.vakantiespotters.nl Netherlands

Vakantiespotters.nl is een onderdeel van Mali Media Group BVBA

.